Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Hungarian hu
English en

Koordinációs félgömb (Bosu), Salta - Kék

Average Rating: Not Rated
Model: 110201-blue
Availability: Out of Stock
Manufacturer: Salta
Shipping fee: 3.40€

Mintás Bosu labda

BOSU labda neve a ’Both Sides Utilised’ kifejezés rövidítéséből származik (Mindkét Oldala Használható), tehát a gömb domború és lapos oldalán egyaránt végezhetünk nyújtó gyakorlatokat. A rehabilitációban is használják az eszközt, hiszen kiválóan fejleszti az egyensúly érzéket.

  • Ajánlott ülőmunka, valamint derék, nyak, gerinc és térdfájás esetén
  • A félgömb alaptartozéka 1 pár fogantyúval ellátott gumikötél és egy pumpa

A BOSU Balance Trainer fitnesz félgömb úgy lett kialakítva, hogy segítségével edzhetsz kardiovaszkuláris vagy aerob erőnlétet, izomerőt és állóképességet (különösen a has- és hátizmokra), valamint a rugalmasságot. Amíg egyre erősebb és fittebb leszel, addig az egyensúlyod, a koordinációd is jelentősen javulni fog. Ez azt jelenti, hogy jobban fogsz kinézni, jobban fogod érezni magad, és könnyebb lesz a mozgás, a sport- és fitneszedzés, valamint napi tevékenységek elvégzése.

A BOSU koordinációs félgömb biztonságos és könnyen használható, függetlenül az aktuális edzettségi szinttől. Mindenképp érdemes először könnyű gyakorlatokkal kezdeni, majd az idő haladtával fokozatosan haladni tovább a nehezebb gyakorlatokhoz, ahogy az edzettségi szinted és egyensúlyod javul.

Mindegy, hogy kezdő vagy tapasztalt vagy a BOSU Balance Trainer elég sokoldalú ahhoz, hogy olyan edzést biztosítson, amely nem csak hatékony, de szórakoztató is!

Tulajdonságok:

  • Szín: kék
  • Átmérő: 58,5 cm
  • Maximum magasság: 24 cm
  • Súly: 5 Kg

Magyar útmutató  Koordinációs félgömb magyar útmutató

Parameters

Átmérő 58,5 cm

Reviews

There are no reviews for this product.
Write a review!