Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Hungarian hu
English en

Jógaszőnyegek

Sort By:
Article number: 110059-172
On stock
Article number: 110057-172
Out of Stock
Article number: 110055-172
On stock
Article number: 110053-172
Out of Stock
Article number: 110051-172
Out of Stock
Article number: 110054-172
Out of Stock
Manufacturer: Salta
Article number: 110071
On stock
Manufacturer: Salta
Article number: 110063-purple-rose
Out of Stock

Környezetbarát Salta csúszásmentes jógaszőnyeg 

Csúszásmentes jógaszőnyeg, kifogástalan minőségben, megfizethető áron? Igen! A Sportverzum színes palettáján található jógaszőnyegek elhozzák számunkra mindazt a kényelmet és biztonságot sportolás közben, amire már régóta vágyunk. A jóga, avagy a keleti filozófiák formába öntött, kézzel fogható megnyilvánulása roppant népszerű a modern világunkban. Ezen egyébként cseppet sem csodálkozhatunk, tekintve, hogy a jóga nem csupán az alakformáláshoz vagy a fogyáshoz nyújt remek lehetőséget, de általa a lelki-szellemi békénket is visszanyerhetjük. A jóga népszerűsége valószínűleg annak is betudható, hogy a mozgásforma kortól, nemtől és fizikumtól függetlenül űzhető. Komoly anyagi befektetést igénylő sportszereket sem kell vásárolnunk ahhoz, hogy jógázzunk – amire viszont feltétlenül szükségünk lesz, az a jóminőségű csúszásmentes jógaszőnyeg.

Néhány szóban a Salta csúszásmentes jógaszőnyegekről 

A Sportverzum webáruház palettáján, ahogy már megszokhattuk, a színvonalas sporteszközök, kiegészítők kitűnő ár-érték aránnyal képviseltetik magukat. Nem képez kivételt ez alól a különféle változatos színben, méretben, vastagságban és anyagban kapható csúszásmentes jógaszőnyeg sem. Termékkínálatunkban megtalálhatók a PVC, NBR és TPE anyagból készült matracok is, így mindenki megtalálhatja a számára legideálisabbat.

A Salta TPE csúszásmentes jógaszőnyegek, termoplasztikus elasztomerből készülnek, azaz hőre lágyuló elasztomerből. Nem tartalmaznak a szervezetre károsanyagokat, mint például latexet vagy kloridot, illetve Salta TPE csúszásmentes jógaszőnyeg környezetbarát is, hiszen újrahasznosítható anyagból készül. Csúszásmentessége révén, használatával még a bonyolultabb ászanák kitartása sem jelenthet akadályt a számunkra.