Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Hungarian hu
English en

Súlyzókészletek

Sort By:

Személyre szabható súlyzó készlet

A súlyzó készlet segítségével az edzőtermek profi környezetét idézheted meg az otthonodban. Ezek a kompakt, nem kifejezetten helyigényes eszközök remek lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy odahaza is hódolhass a testépítésnek, ezáltal megspórolva tetemes mennyiségű időt és pénzt. Ha kezdő vagy a súlyedzés világában, az első és legfontosabb lépés, a szükséges kellék, tehát maga a súlyzó készlet megvétele.

Tapasztalat híján sem kell aggódnod, hanem bízd magad a profikra! A Sportverzum Salta súlyzók között mazsolázgatva, több olyat is találhatsz, ami megfelelhet az igényeidnek. Szerencsére, a belépőszintű eszközök ára nem magas. Eleinte gyakorolj könnyebb, 5-10 kg súlyokkal és csak apránként növeld a terhelést! A kiváló hírnévnek örvendő webshop súlyzó készlet mindegyike személyre szabható, így igény és fizikum szerint könnyen átalakítható, variálható. Fontos, hogy a kiszemelt típus kényelmes fogást biztosítson. 

A Salta súlyzók speciális gumiburkolatának köszönhetően remek fogást garantálnak, ezáltal könnyítve meg az edzés menetét. A burkolat csúszásmentes, így biztonságos felhasználást nyújt. A készletek tartalmaznak 2 rudat, a tárcsák stabilan tartásához alkalmazható 4 darab rögzítőt, illetve magukat a súlyzókat. A Sportverzum kínálatában lévő termékek között találunk olyat, amelyiknek a súlytárcsái 15 kg-ig variálhatóak, de olyan terméket is, ami egészen 30 kg-ig növelhető. Ez utóbbi például a haladóknak nyújt ideális választást. A Salta természetesen a kényelmi szempontokra is nagy hangsúlyt fektet, ezért a súlyzó készlet masszív műanyag tárolóban érkezik.