Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Hungarian hu
English en

Pingpong ütők

Sort By:
Manufacturer: Joola
Article number: JO-54190
Out of Stock
Manufacturer: Joola
Article number: JO-54205
Out of Stock
Manufacturer: Salta
Article number: 140302
On stock
Manufacturer: Salta
Article number: 140301
Out of Stock
Manufacturer: Salta
Article number: 140012
Out of Stock
Manufacturer: Joola
Article number: JO-54195
Last 1 db in stock
Manufacturer: Joola
Article number: JO-52001
On stock
Manufacturer: Joola
Article number: JO-52410
Out of Stock
Manufacturer: Joola
Article number: JO-53020
On stock

Minőségi ping pong ütők színes palettája

A Sportverzum online webshop kiváló műszaki jellemzőkkel operáló, minőségi kialakítást élvező Joola ping pong ütő felhozatalával azok is megtalálják a számításaikat, akik még csak most ismerkednek ezzel a kétségtelenül izgalmas sporttal, de azok is, akik már régóta elkötelezett híveinek vallják magukat. A Joola ping pong ütő repertoárja színes spektrumot jár be. A Joola Boogie például a kezdőknek is remekül beváltja a hozzá fűzött reményeket, hiszen fogásában abszolút komfortos, a sikeres irányításához nem szükséges taktikai érzék sem. Az ütő tehát minden ízében tökéletes ahhoz, hogy elsajátíthassuk a szóban forgó sport alapjait. 

Ha már rengeteg gyakorláson vagyunk túl és kezd kifejlődni a saját taktikai érzékünk, a kezdő ping pong ütőt elhagyva, átválthatunk a Joola Cobra típusra, ami nemcsak a tapadás, de az irányíthatóság tekintetében is jelesre vizsgázik, így minden haladó játékos kötelező kelléke. A haladók egyébként a Joola Drive modelljét is kedvelik, hiszen használatában kényelmes, de a forgására és az érzékelésére sincs panasz. 

Mit használnak a profik? A Chen Smash névre keresztelt modell (amit egyébként a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség is jóváhagyott) kitűnő minősítésének és jellemzőinek köszönhetően, elsősorban a versenyzőket célozza meg. Az ütő markolata speciális anyagból készült, a felületét úgynevezett szoft-borítás burkolja, ami szavatolja a zökkenőmentes, könnyed játékot. Legyen szó gyorsaságról, érzékelésről vagy tapadásról, a Joola Chen Smash ping pong ütő kitűnő minőséget reprezentál.