Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Hungarian hu
English en

Fitness labda

Sort By:

Mi mindenre jó a gimnasztikai labda? 

A gimnasztikai labda rendszeres használatával járó előnyök számosak. A szóban forgó tornaeszköz ugyanis nemcsak az alakformálás terén remekel, de terápiás célokra is alkalmazható.

A gimnasztikai labda, vagy, ahogy sokan ismerik, fitness labda számos módon felhasználható a mindennapokban, és nemcsak a testünknek tesz jót, de az általános közérzetünknek is. Az egésznapos üléshez kiváló kiegészítő egy gimnasztikai labda, hiszen az instabil alátámasztásnak köszönhetően izmaink folyamatosan dolgoznak munka közben. A labda helyes használatával javíthatjuk testtartásunkat és elkerülhetjük az ülő munkából adódó káros hatások egy részét.  

Mekkora gimnasztikai labdát vásároljak?

Az alábbi táblázat segítséget nyújt a fitness labda választásban, ahol a testmagassághoz mérten célszerű az optimális méretet meghatározni:

Átmérő

Ajánlott testmagasság

45 cm

155 cm-től

55 cm

156-165 cm-től

65 cm

165-178 cm-től

75 cm

178-190 cm-től

85 cm

180 cm-től

95 cm

180 cm-től

110 cm

180 cm-től


Durranásmentes gimnasztikai labda megfizethető áron 

Abban az esetben, ha a gimnasztikai labda vásárlás kerül terítékre, az első és talán legfontosabb szempont a kiszemelt termék strapabírósága. Mivel egész súlyunkkal ránehezedünk a labdára, fontos szempont, hogy a termék kibírja ezt a terhelést. Ennek érdekében érdemes az elismerten magas minőségű, garantáltan durranásmentes labdák háza tájáról szemezgetni.

A Spartan és a Salta labdák strapabíróságában e téren egészen biztosan nem fogunk csalódni. A has- és hátizmok erősítésében is hatékony gimnasztikai labda egyébként nemcsak az otthonunkban, de akár az irodában is jó szolgálatot tehet. A gimnasztikai labdák különféle méretben és színben kaphatók, természetesen kitűnő ár-érték arányban.