Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Hungarian hu
English en

Bordásfalak

Milyen fő szempontokat érdemes figyelembe venni bordásfal vásárlásnál?

  • Anyaghasználat
  • Méret
  • Teherbírás
Sort By:
Manufacturer: Ma
Article number: DR-2005
Out of Stock

Bordásfalak otthoni, közösségi edzéshez 

A bordásfalak kapcsán legtöbben az iskolai tornaórákra asszociálunk. Nem véletlen, hiszen nincs tornaterem bordásfalak nélkül. A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy ma már otthonra, edzőterembe is sokan keresik ezt az eszközt. A többféle mozgásformához is ideális felszerelés kiváló minőségben elérhető az online rendelés kényelmét kihasználva. Az egyszakaszos típus kifejezetten jó döntés otthonra, a kétszakaszos, nagyobb helyet elfoglaló eszköz pedig iskolákba, konditermekbe gyakran választott. 

Bordásfalak a minőségi testmozgáshoz 

A bordásfalak keményfa fokokkal állnak rendelkezésre. Nemcsak húzódzkodást tesznek lehetővé, hanem felülések, különféle hasizom gyakorlatok kapcsán is kitűnő szolgálatot tesznek. A teherbíró alapanyag a megfelelő rögzítéssel megbízhatóan szolgálja a mindennapi testmozgást. A gyakorlatok számának és fajtájának tulajdonképpen csak a fantáziád szabhat határt. A kezdők éppen olyan jól kihasználhatják az eszközben rejlő lehetőségeket, mint azok, akik a saját testsúlyos edzés terén már rutinosan mozognak. 

A rendszeres testmozgás nélkülözhetetlen az egészség megőrzéséhez. Az állóképesség növelése mellett, a testsúly csökkentése is gyakori célnak számít a kezdőknek. A bordásfalak segítségével hatékonyan végezhetőek el a gyakorlatok, amelyek eredménye már néhány hetet követően meglátszik. Térképezd fel a saját határaidat és törekedj arra, hogy a komfortzónádat mindennap lépd át legalább egy kicsivel! Az eszköz kis helyen elfér, így otthoni használatra is jó döntésnek bizonyul.