Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Hungarian hu
English en

Egykezes neoprén súlyzók

Sort By:
Manufacturer: Salta
Article number: 110953
Out of Stock
Manufacturer: Salta
Article number: 110955
Out of Stock
Manufacturer: Salta
Article number: 110954
Out of Stock
Manufacturer: Spartan
Article number: SP-1687
Out of Stock
Manufacturer: Spartan
Article number: SP-1692
Out of Stock

Egykezes súlyzó a hatékonyabb edzéshez

Az egykezes súlyzó ideális választásnak bizonyul az otthoni edzések mellé. A neoprén súlyzók kényelmes használatot tesznek lehetővé, a többféle súly között pedig mindenki rátalálhat a számára ideálisra. De miért is javasolt a hagyományos, saját testsúlyos edzés mellé a súlyok használata? Milyen előnnyel járhat akár csak plusz 1-2 kg a kézben? 

Lépj túl komfortzónádon az egykezes súlyzó révén! 

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a saját testsúlyos edzés rendkívül eredményesnek bizonyul. Ennek egyetlen feltétele van, méghozzá az, hogy minden alkalommal átlépj a komfortzónádon. Könnyen lehet, hogy akár 10-15 perc is kihívás elé állít, de az edzettebbeknek az 1 órás intenzív mozgás sem megerőltető. Kezdőként az egykezes súlyzó kiválóan alkalmas arra, hogy egy kis plusz terhelést adj a szervezetednek és felkészítsd a komolyabb igénybevételre. A kardio mozgás során kifejezetten jó döntés a kézben tartott súlyzó, de 4-5 kg-os súlyokkal már a konkrét izommunka is jelentősen felpörgethető. 

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mindig az edzettségnek, testsúlynak megfelelő mozgásformára essen a választás. Ha egy ideig még nem szeretnél konditerembe járni vagy egyszerűen időhiány miatt választanád az otthoni, saját testsúlyos edzést, akkor az egykezes súlyzó ehhez tökéletes döntésnek bizonyul. A színes eszközök jó hangulatba hoznak és újszerű lendületet adnak a mozgásnak. A testi aktivitás korosztálytól függetlenül kiemelten fontos. Érdemes tudni, hogy az ülőmunka hátulütőinek ellensúlyozására kifejezetten alkalmas a napi szinten végzett testmozgás.