Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menu
Hungarian hu
English en

Ping pong adogatógép, HP-03, Salta

Average Rating: 5 out of 5 Stars! (1)
Model: 140021
Availability: Out of Stock
Manufacturer: Salta
Shipping fee: 3.40€

Ha nincs mindig veled valaki, akivel lejátszhatnál egy izgalmas pin pong meccset, de nem akarsz kijönni a gyakorlatból akkor feltétlen ruházz be erre a készülékre. 110 labdát képes befogadni, amiket beállítástól függően passzol majd neked. Összeállítani gyerekjáték, de az alábbi magyar nyelvű kézikönyv mindent elmagyaráz részletesen.

ELOLVASOM

Az irányítóval ki és be tudod kapcsolni a gépet, a lövés és a forgás sebességét tudod beállítani, valamint a topspin és backspin sebességét is itt lehet meghatározni. Ami az intenzitást illeti 5 fokozat közül tudsz választani és beállíthatod, hogy a gép közvetlen vagy közvetve szerváljon. A labdatartó 40mm-es, vagy 40+-os labdát tud befogadni, ám sose keverjük a két típust. A labdákat érdemes játék előtt letisztítani.

Reviews

5.00
1 rating
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Write a review!
| 5 out of 5 Stars!
11/12/2022
Messze a legjobb ár/érték arányú adogatógép a piacon.
A jó vásárlás/elérhető reális ár/ és a játék öröme messze felülmúlja a kisebb hiányosságokat,
melyeket türelemmel kell kezelni.
Pl.:
- az adogatás végén, a gépben marad 4-5 db a 110 labdából.
- az adogatónyílásba ritkán 2-3 labda is bekerül, melyeket induláskor egyszerre kilő a gép, vagy megáll a motor /50-ből talán egy esetben/- ekkor a gépet áramtalanítani kell, a gép derekánál fogva ki kell üríteni a labdákat egy kis műanyag vödörbe, és a három fő részt /két tölcsér és a motortartó derék/ nagyon óvatosan ellentétesen eltekerve,
hogy a műanyag csatlakozó karmok el ne törjenek, különválasztjuk, a kilövőnyílásból is kiszedjük a labdákat, majd megint óvatosan kezelve a műanyag csatlakozó karmokat, a gép három részét összerakjuk és a labdákat visszaöntjük.
Kb. 1 perc

Az is elképzelhető, hogy ezek a kis problémák csak az én példányomnál fordulnak elő, de ezek miatt eszünk ágában sincs a gépet visszavinni, eddig is sok örömet okozott, köszönet a kereskedőnek.
Polák László